Štedljive a dostupne svima

Štedljive a dostupne svima

Kompletni projekti niskoenergetskih kuća spremnih za izgradnju

Štedljiva kuća - Quattro53

Štedljiva kuća - Quattro53

Predstavljamo Vam kompaktnu kuću Quattro površine 53m2, idealna za sve koji traže niskoenergetski štedljiv dom. Zbog malog prostora osnove može da se izgradi i na manjim parcelama. Potreba za grejanjem se kreće u rasponu od 1800-2000W.

Štedljiva kuća - Tradicional 84m2

Štedljiva kuća - Tradicional 84m2

Predstavljamo Vam kompaktnu kuću Tradicional površine 84m2, idealna za sve koji traže niskoenergetski štedljiv dom. Zbog malog prostora osnove može da se izgradi i na manjim parcelama. Potreba za grejanjem se kreće u rasponu od 2000-3300W.

Štedljiva kuća - Classic 100m2

Štedljiva kuća - Classic 100m2

Predstavljamo Vam prelepu spratnu kuću Classic površine 100m2, idealna za sve koji traže niskoenergetski štedljiv dom. Zbog malog prostora osnove može da se izgradi i na manjim parcelama. Potreba za grejanjem se kreće u rasponu od 2000-3300W.

Štedljiva kuća - Alpen 160m2

Štedljiva kuća - Alpen 160m2

Predstavljamo Vam štedljivu kuću Alpen, modernu četvorosobnu termo kuću idealnu za veće porodice. Ova prelepa niskoenergetska kuća preporučljiva je za manje parcele, vrlo je praktična i jednostavna za održavanje, poseduje 160m2 maksimalno iskorišćenog prostora.

Štedljiva kuća - Elegant 156m2

Štedljiva kuća - Elegant 156m2

Predstavljamo Vam elegantnu četvorosobnu kuću ukupne površine 155,8 m2 koja poseduje dodatnu prostriju za kancelariju. Zbog dodatne prostorije ona je idealna za osobe koje rade od kuće. Veličina ovog objekta omogućava da se izgradi na veoma maloj parceli.

Štedljiva kuća - Quattro 112m2

Štedljiva kuća - Quattro 112m2

Prizemna trosobna kuća sa klasičnim krovom na dve vode, veoma jeftina za izgradnju sa praktičnim rasporedom prostorija za manju porodicu. Ona je spoj funkcionalnosti, jednostavnosti i lepote i savršeno se uklapa u skoro svaku okolinu. Štedljiva kuća Quattro poseduje 112 m2.

Štedljiva kuća - UltraM 102m2

Štedljiva kuća - UltraM 102m2

Ultramoderna trosobna kuća za sve ljubitelje savremene arhitekture idealna za placeve manje površine zbog svoje male osnove. U prizemlju je široka dnevna soba sa delimično zatvorenom kuhinjom. U kuhinji se nalazi zgodna ostava, veliki toalet sa prozorom.

Štedljiva kuća - Tradicional 99m2

Štedljiva kuća - Tradicional 99m2

Izdvajamo ovu niskoenergetsku kuću u odnosu na druge i preporučujemo je kao idealno stambeno rešenje što se tiče kompletnog rasporeda i funkcionalnosti prostorija u njoj. Za zagrevanje ove kuće potreban je kotao od 2,5-3,6 kW, odnosno manje od pola Smederevca.

Štedljiva kuća - Basic 77m2

Štedljiva kuća - Basic 77m2

Ovo je jedna od manjih prizemnih kuća u našoj ponudi idealna za vikendice, mlade porodice ili penzionere. Odlično organizovana unutrašnjost i raspored prostorija. Osnova kuće ne zauzima puno prostora tako da može da se izgradi i na najmanjoj parceli.

Štedljiva kuća - 4Family 117m2

Štedljiva kuća - 4Family 117m2

Štedljiva kuća 4Family ima ukupno 117m2 i ova trosobna niskoenergetska porodična kuća odiše idealnim rasporedom prostorija. Uprkos svom klasičnom dizajnu 4Family štedljiva kuća izgleda zanimljivo i atraktivno. Čistih je linija i idealna je za porodice i sa troje dece.

Uskoro novi projekti kuća
Sa nama pouzdano i sigurno do idealnog doma!

Naše kuće su ekološke i prate najviše standarde gradnje sa ciljem
uštede resursa i energije, očuvanja životne sredine i zdravlja ljudi.

Registrujte se da prvi dobijete informacije o specijalnim akcijama

×

Log in