Saveti i preporuke

Saveti i preporuke

Mi smo tu da učinimo Vaš izbor lakšim i boljim

Izgradnja kuće ključ u ruke

Izgradnja kuće ključ u ruke

Termo kuće iz naše ponude izrađujemo u dve varijante: siva faza i izgradnja kuće ključ u ruke. Siva faza podrazumeva izradu konstruktivnih delova objekta kao što je predviđeno u projektu kuće. Ključ u ruke varijanta je kompletno završen objekat - odmah useljiva kuća. 

Eko kuća, ekološka gradnja pasivna kuća

Eko kuća, ekološka gradnja pasivna kuća

Naziv niskoenergetske kuće se već duže vreme koristi na zapadu Evrope za štedljive kuće koje troše veoma malo energije za održavanje prijatne unutrašnje klime, kako leti, tako i u zimskom periodu. I pored nedostatka zajedničkog, usaglašenog propisa - evropskog niskoenergetskog standarda (svaka članica EU posebno reguliše ovu oblast), obično se podrazumevaju kuće koje troše 3lit lož ulja, ili 3m3 gasa po m2 stana po sezoni. Popularno se nazivaju još i "trolitarske kuće". Od bivših Jugoslovenskih republika, po broju eko kuća Slovenija prednjači u niskoenergetskoj gradnji. 

Planovi kuća, projekti kuća i arhitektura

Planovi kuća, projekti kuća i arhitektura

Prilikom odabira projekta, vodite računa i o tome da kuće sa više spoljnih zidova imaju i veće toplotne gubitke. Jednostavna pravougaona forma garantuje manje spoljne površine, samim tim i niže troškove grejanja i hlađenja u letnjem periodu. Niskoenergetske, i eko kuće ne moraju, nužno da budu dosadne "kockice". Fasadnom dekoracijom i maštovitim arhitektonskim rešenjima krova, terasa i uređenja okolnog prostora, može se dobiti izuzetno atraktivan izgled, kako prizemnih kuća tako i spratnica.

Sa nama pouzdano i sigurno do idealnog doma!

Naše kuće su ekološke i prate najviše standarde gradnje sa ciljem
uštede resursa i energije, očuvanja životne sredine i zdravlja ljudi.

Registrujte se da prvi dobijete informacije o specijalnim akcijama

×

Log in