SPREMNE ŠTEDLJIVE KUĆE

Projekti kuća idejna rešenja i kompletna izrada dokumentacije

Poštovani, dobro došli. Ovim putem Vam predstavljamo nešto novo na tržištu Srbije. U pitanju su štedljive kuće izgrađene od Thermo-Blocka. Revolucionarnog sistema koji se već više decenija koristi u Zapadnoj Evropi i Kanadi. Ovim objektima nije potrebna dodatna termoizolacija. Thermo-Block je jedini proizvod na tržištu Srbije koji u svega 25cm debljine ispunjava novi zakon o energetskoj efikasnosti u zgradarstvu. Projekti kuća su spremni za Vas! Od ideje preko skice do Vaše najlepše prizemne kuće iz snova. Projekti prizemnih kuća nisu jedino što imamo u ponudi. Nudimo Vam i gotove planove za spratne kuće sa kompletnim rasporedom prostorija, njihova funkcionalnost, kvadratura, neophodan materijal. Thermo-Block sistem je pogodan za izgradnju i višestambenih objekata, spratnosti do 4 etaže. Takođe nudimo izgradnju kuće po principu "ključ u ruke". Vaše je samo da izaberete tip štedljive kuće i nivo uštede koji želite da ostvarite. Nudimo Vam kompletna rešenja od niskoenergetskih (tzv. trolitarskih), preko ultra niskoenergetskih (potreba za grejanjem 2-2,5kW za 100m2 stambene površine) do pasivnih kuća (kuća bez klasičnog sistema grejanja). Ukoliko se odlučite da grejete i hladite Vaš objekat na godišnjem nivou za manje od 1€/m2 onda ste na pravom mestu. Postoje stvarni izgrađeni primeri takvih kuća u Srbiji. Troškovi održavanja idealne temperature objekta na godišnjem nivou su niži od troškova kablovske televizije i interneta. Zvuči neverovatno ali naši objekti su izgrađeni po najvišim Evropskim standardima. Slobodno ih obiđite i lično se uverite u podatke koji govore sami o sebi. Za dodatne informacije pozovite naš korisnički servis: 063 471-321 i 021 806-543.

Projekti kuća - Galerija

Naši projekti

Izrada projekata sistem ključ u ruke
0Zadovoljnih korisnika
0Završenih Objekata
0Republičkih Priznanja

Reč naših klijenata

Štedljiva kuća u B. Gradištu

Izgradnja kuće je koštala oko 15% više nego da smo je sagradili po "standardu" koji se primenjivao 2010. godine. U brojkama izraženo, uložili smo oko 6-7.000 € u dodatnu termoizolaciju. U principu cena izgradnje kuće nije koštala toliko više, pošto smo izbegli neka ulaganja u kupovinu i izgradnju dimnjaka, kotla za centralno grejanje, a samim tim i kotlarnice odnosno šupe za drva, koja je po našoj proceni najmanje 4.000€. Zapravo izgradnja je koštala više ove razlike, tj. nekih 2-3.000€. Pored debelih Thermo-Blockova odličnih termoizolacionih karakteristika, ugrađena je dodatna izolacija u podove od 15cm debljine, kvalitetna PVC stolarija izrađena od sedmokomornih profila sa trostrukim staklom i argonskim punjenjem. Temelji su takođe izolovani do 80cm dubine, krov sa 35cm. Kao rezultat ovog natprosečno izolovanog objekta je grejanje koje je manje od troškova kablovske televizije i interneta, i ona iznosi manje od 1,00€/m2 stambene površine za celu grejnu sezonu 2014/15. Svake godine, u odnosu na naše prijatelje, na grejanju uštedimo iznos potreban za letovanje u Grčkoj za našu porodicu. Kuća je fenomenalna, obožavamo je i svima preporučujemo.

Porodica Antić - Đurđevo

Izuzetno smo zadovoljni sa izolacijom kuće i niskom potrošnjom. Kupili smo istu količinu drva kao i svake prethodne zime, pošto je kvadratura kuće ostala nepromenjena. Plus nam je ostalo dosta građevinskog otpada od drveta. Krajem zimske sezone nam se čini ne da se ogrev uopšte ne troši nego kao da ga neko stalno dodaje. Verovatno ćemo imati dovoljno ogreva za narednih deset sezona.

Zoran Stevanović - Beograd

Dograđivanjem dve dečije sobe rešili smo manjak stambene površine na veoma brz, ekonomičan i efikasan način. Veoma sam zahvalan na datoj stručnoj pomoći, tehničkoj podršci i vrhunskoj usluzi. Zadovoljstvo mi je bilo sarađivati sa Vama. Retki su danas poslovni ljudi takvih karaktera i ljudskih crta nalik Vama.

Sa nama pouzdano i sigurno do idealnog doma!

Zidanje Thermo-Block materijalom je veoma efikasno i dugovečno.
O samoj tehnologiji izgradnje saznajte više na Thermo-Block sajtu.

Registrujte se da prvi dobijete informacije o specijalnim akcijama

×

Log in